Als u het beton bij u thuis goed moet voorbereiden, zodat het opnieuw kan worden geverfd of opnieuw kan worden geëtst, moet u overwegen om het hele gebied te zandstralen. Zandstralen verschilt van sommige andere technieken die u misschien kent, omdat het een stofarme optie is. Het kan snel worden bereikt met minimale voorbereiding van het gebied. Bovendien is het belangrijk erop te wijzen dat zandstralen op dezelfde manier geschikt is voor het verwijderen van graffiti en roest van het oppervlak in kwestie. Als u een beter begrip van zandstralen en de attributen ervan wilt hebben, zal de volgende informatie zeer nuttig zijn.

Zandstralen is een goede optie voor iedereen die gevoelig is voor stof

Helaas is betonwerk vaak rommelig, gedeeltelijk vanwege het feit dat beton is gemaakt van cement en water, evenals een aggregaat zoals zand, rots of grind. Daarom is het gebruikelijk dat mensen die gevoelig zijn voor stof zich ongemakkelijk voelen wanneer ze in de buurt van beton zijn wanneer eraan wordt gewerkt. Zandstralen is echter een uitzondering op dat concept. Dat komt omdat zandstralen, ook wel media of kogelstralen genoemd, apparatuur gebruikt met een stofafscheider die ervoor zorgt dat er minimaal stof in de lucht blijft hangen.

Zandstralen is een snel proces

Het is ook handig om te onthouden dat zandstralen over het algemeen een snel proces is. Zandstralen laat met zeer hoge snelheid zand vrij over het beton. Zo worden roest, verf en andere schijnbaar permanente toevoegingen aan het beton snel verwijderd. In sommige gevallen zal het nodig zijn om twee of meer keer over het beton te gaan om de materialen volledig van het oppervlak te verwijderen.

Vergeet niet om items in de buurt te verplaatsen en de items te beschermen die niet kunnen worden verplaatst

Omdat het zand zo snel vrijkomt, bestaat het risico dat voorwerpen in de buurt worden beschadigd. Als gevolg hiervan moet u van plan zijn om items te verwijderen die aan of op het beton grenzen. Als dit geen optie is, moet u ze afdekken met een zeil of zelfs omringen met hout als beschermer.

Kortom, zandstralen is een populaire en snelle manier om een ​​verscheidenheid aan stoffen uit beton te verwijderen. Omdat de resultaten snel verschijnen, kunt u de tijd en kosten minimaliseren die vaak worden geassocieerd met de voorbereiding van beton. Neem voor meer informatie contact op met een straalbedrijf in uw regio.

Categorieën: Zandstralen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *