Tegenwoordig gebruiken veel verschillende organisaties zandstraaltechnieken voor het reinigen van de behandelde en verschillende andere doeleinden. In dit proces wordt perslucht gebruikt om kleine stukjes schuurmateriaal te versnellen via een krachtig straalpijpje.

Kortom, het biedt een geweldige manier om schade veroorzaakt door water, olie, vuur, schimmels en vele andere redenen te reinigen. Over het algemeen is dit de beste reinigingsmethode die helpt bij het herstellen van een eigenschap naar zijn oorspronkelijke structuur. Het kan een deel van het oppervlak effectief reinigen en dat blij en schoon maken.

Het beste deel is dat zandstralen een kosteneffectieve techniek is. Ondertussen zijn er verschillende voordelen van zandstralen die uw organisatie naar winst kunnen leiden. Bekijk enkele van de bovengenoemde voordelen:

De behoefte aan apparatuur is laag

Kortom, een zandstraalmachine bestaat uit drie hoofdonderdelen.

 Zandstraalpistool: dit pistool moet worden geleverd op de luchtcompressor van de zandstraalmachine die zorgt voor een stofvrije omgeving op uw werkplek.
 Luchtcompressor: wanneer tijdens het zandstralen een trekker van deze compressor wordt veroorzaakt, begint deze lucht in het zandstralen te schieten.
 Hopper On The Gun: op het moment van zandstralen stroomt er lucht door de hopper veroorzaakt deze geen schade aan het milieu mag veroorzaken Melk.
Snelle reinigingsprocedure


Het zandstralen kan zeer snel worden voltooid. Zo helpt deze reinigingstechniek u ook veel tijd en geld te besparen. Als u hierbij de beste zandstraalapparatuur gebruikt, kan alleen alle stofdeeltjes goed en snel worden verwijderd.

Daarom is het altijd beter om de beste zandstraalapparatuur in Delhi te kopen voor het gewenste resultaat. In het bestaan ​​van de procedure, worden er geen schade aan het oppervlak veroorzaakt.

Brede toepassingen:

Het zandstraalproces kan worden gebruikt voor het reinigen van verschillende-verschillende gegevens in veel organisaties. Bovendien maakt deze techniek gebruik van stoffen zoals natriumbicarbonaat, die geen effect hebben op onze gezondheid.

Daarom kan deze procedure ook worden gebruikt door die media die zich zeer bewust zijn van het milieu. Met deze techniek veroorzaken de stoffen die tijdens het proces worden gebruikt en vrijkomen geen schade aan de mankracht die in uw bedrijf werkt.

Verborgen Oud in Nieuw:

Als u een oppervlak hebt dat bedekt is met oude verf van gietmaterialen, kan dit eenvoudig worden gereinigd zonder krassen met deze techniek. Na het zandstralen lijkt het oppervlak gloednieuw te zijn, net zoals het was voordat de vlekken in uw nieuwe product werden geproduceerd.

Profilering van metalen geproduceerd:

De metalen oppervlakken die moeten worden geprofileerd vóór elke soort coating, kunnen worden toegepast op elk type metalen oppervlakken. Ondertussen kan elk oppervlakteprofiel eenvoudig worden gemaakt met behulp van deze techniek. Dit proces is bekend om het exacte profiel te maken dat nodig is voor de coating.

Categorieën: voordelen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *